You are not logged in.

Zmade

Retired prOgamer from .de

• "Zmade" started this thread
  • Send private message

1

Thursday, August 12th 2010, 12:11pm

Nova verzija boarda

Torej kako se vam zdi novi board?! Meni in še nekaterim, je čisto mimo.

Moje mnenje je, da so ti portali že starokopitni, to je bilo včasih moderno, danes ne več. Pa še to bolj za spletne strani in ne za board = forum. Boljše je če, je enostaven forum in fertik, da obiskovalci takoj najdejo to kar so prišli iskat.
Sedaj prvo more folk pogruntat, da more iti na Forum potem pa tam dalje iskat. Preveč je teh ikon za mapo in vse izgleda, kot da brskaš po raziskovalcu na domačem pcju.
Vse je nepregledno, težko se najdejo nekatere zadeve, da o napakah ne govorim. Wise kako si uštimal tole?!

Najdene napake (do sedaj):
- smeški so podvojeni
- nekatere stvari so v slovenščini, nekatere v angleščini, nekatere v nemščini
- ranki so čisto mimo, še posebej, če jih primerjamo s tistimi, ki jih najdemo pod Help
- še vedno mi kaže mail box full, pa sem izbrisal že več kot polovico sporočil
- ... ko še jih najdem več, dodam tukaj, tudi vi jih dodajte

Tukaj povejte, če se vam dopade ta nova verzija, hvala.

p.s. Zanima me, zakaj smo šli na portal verzijo, če Nemci sami niso šli in njihov board še vedno ostaja na prejšnji verziji?!

Stella

OGamer

Date of registration: Oct 28th 2009

• Send private message

2

Thursday, August 12th 2010, 12:20pm

Jaz se tudi s težavo prebijam čez tole. :dash: Ranki so res čudni, nekdo ima 0 postov, pa je Ogamer, jaz pa sem bila začetnica s kar nekaj posti. Zdaj imam to popravljeno. Sem pa iskala po profilih, da bi odkrila logiko, pa je nisem.

Ne znam pa citirati nekega posta. Na karkoli pritisnem, se mi v mojem odgovoru nič ne prikaže.

Pa tile smeškoti so podvojeni, pa še pol jih manjka - samo opomba, ni tako pomembno.

Pa Nowisemanu nisem mogla poslati PM iz njegovega profila. Dobro, da sem imela še shranjen nj. star odgovor, da sem lahko poslala od tam.

3

Thursday, August 12th 2010, 1:50pm

Ta nova verzija je prav fajna, boljša od prejšnje, samo napake se morajo odpravit :)

p.s. Zanima me, zakaj smo šli na portal verzijo, če Nemci sami niso šli in njihov board še vedno ostaja na prejšnji verziji?!
Glede na to, da si že kar nekaj časa član team in že kar nekaj časa v gamforge igrah bi lahko vedel, da se to sami ne odločamo, pač pa gameforge ;)
Tudi nemci bodo dobili novo verzijo, tudi španci, korejci, američani,...

Ne znam pa citirati nekega posta. Na karkoli pritisnem, se mi v mojem odgovoru nič ne prikaže.
Bug no google chromu. Probaj mozillo.
Glede ostalega, pač trenutne napake, ki se bodo popravile :)

NoWiSeMaN

Paci's left hand

Date of registration: Sep 11th 2009

• Send private message

4

Thursday, August 12th 2010, 4:08pm

prosim da mi vwčje napake javite na zs in jih bom poskušal čimprej odpraviti ...

wolfyy

prOGamer

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

5

Friday, August 13th 2010, 12:56am

vsaj enkrat da nisem jaz prvi ki se ne strinja s prenovo :D
kaj naj rečem...GF se drži svojega stila...vsakič ko nekaj spreminjajo, gre na slabše...
Teorija je, če vse veš in nič ne funkcionira.
Praksa je, če vse funkcionira, pa nihče ne ve zakaj.
Microsoft je združil oboje. Nič ne funkcionira in nihče ne ve zakaj.

Sorcerer

prOGamer

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

6

Monday, August 16th 2010, 1:18am

Ne vem če je bilo prej enako (zdi se mi da ne), ampak zdaj komaj malo daljši post dobro prebereš, pa se ga že ne da več editirati. Bi se dal dovoljeni čas editiranja razširiti vsaj na 10 ali še bolje 15 minut, glede na to da zaporedne objave (torej tudi potencilani popravki) niso ravno zaželjeni oz. nek določen čas sploh onemogočeni.