Motiš se. 5-6 kolonij je premalo. Ja astrofizika je draga tak kot ti je bil na začetku lvl 1 drag ti je zej lvl 8,9 drag čez 1 leto ti bo to poceni in ti bo lvl 12 drag. Tako da 5-6 kolonij je premalo.Glede na drago astrofiziko ne vidim zakaj bi postavljali 9-10 kolonij.
Moje mnenje je,da je optimalno imeti 5-6 kolonij z dobro ravitimi resursi in še 1-2 mobilni koloniji,katere postavljaš in rušiš kjer si želiš
Jaz sem dal svoje mišljenje glede trenutne situacije razvoja igre kaj je najbolj optimalno (seveda razen par igralcev,ki si lahko privoščijo drago astrofiziko),Kar se pa tiče za eno leto naprej,pa verjamem ,da še sam ne veš kje se boš nahajal takrat.Motiš se. 5-6 kolonij je premalo. Ja astrofizika je draga tak kot ti je bil na začetku lvl 1 drag ti je zej lvl 8,9 drag čez 1 leto ti bo to poceni in ti bo lvl 12 drag. Tako da 5-6 kolonij je premalo.Glede na drago astrofiziko ne vidim zakaj bi postavljali 9-10 kolonij.
Moje mnenje je,da je optimalno imeti 5-6 kolonij z dobro ravitimi resursi in še 1-2 mobilni koloniji,katere postavljaš in rušiš kjer si želiš

Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH