You are not logged in.

• "Feroslayer" started this thread

Date of registration: Apr 27th 2011

• Send private message

1

Monday, May 2nd 2011, 11:10am

Proxy

Jest sem pa pomislil na eno zelo preprosto obliko goljufanja in to je proxy-proksi ti pač skije IP naslov pa me zanima kako je igra zaščitena proti temu ker vsi vemo da dve osebi z različnim IP naslovom ne smeta igrat enega računa ampak če en igra preko proxy serverja pa se njegov IP ne more videt-torej ali obstaja kaka zaščita proti temu?

(ne da zdej mislim gulfat sam zanima me :D )
[img]http://www.metal-archives.com/images/2/7/8/9/27896_logo.jpg[/img]

shanna

prOGamer

Date of registration: Jun 1st 2010

• Send private message

2

Monday, May 2nd 2011, 2:22pm

VII. PROXIJI IN PODOBNO

Uporaba proxijev v namen, da bi skrili svoj IP naslov je strogo prepovedana. Dovoljenje za uporabo proxija lahko dobite od GO (Game Operater-ja). V primeru, da uporabnik uporablja proxi z namenom, da bo lahko kršil pravila ali ga ni prijavil operaterju in se ga bo odkrilo, bo kaznovan s banom na igri in forumu. Kazen za tak prekršek je doživljenska izključitev iz igre.

Samo v vednost ;)

wolfyy

prOGamer

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

3

Monday, May 2nd 2011, 2:53pm

dejsto pri tem je, da je vse skupaj izjemno težko izslediti. ok enostavno je izsledit, če se 1x prijaviš z slo IPjem, čez 5 min pa z USA IPjem itd...

zaradi dinamičnih IPjev so pa takšne stvari praktično neizsledljive, sedaj mi vsi IP lokatorji rečejo da imam IP iz kranja, sem pa na drugem koncu slovenije, se dissconectam in reconectam pa imam IP prav nekje drugje. potem imam pa še tako nastavljeno, da mi vsaka naprava ki se poveže v internet pridobi svoj IP naslov...in evo...2 prenosnika + 2 PCja = 4 različni IPji in istočasno igram lahko 4 acc na istem serverju istočasno, pa mi ne morejo nič, potem so tu pa še proxyi in če imaš dobro naštimano te spet ne morejo izslediti, razen če se sam v zanko ujameš.

tako kot ne morejo izslediti 1001 skripte, ker GOju se tudi sanja ne kaj imam jaz na računalniku nameščeno, išče se pa zadeve le preko vzorcev in če bo vsak dan napad na nekoga točno ob 04:23:23 poslan, potem je to itak skripta, ali pa če se ti stran osveži natančno na 15min 0 sec, vse ostalo je praktično neizsledljivo dokler se sam ne ujameš v zanko...3 leta sem igral ogame z adblockom brez težav, potem pa sem fasal ban, ker je to striktno prepovedano (jah...kdo je bral pogoje uporabe 5 let nazaj, še danes jih večina ljudi ne pozna)...dobili so me pa ker sem izključno sam jim zadevo ponudil na pladnju.

skratka možnosti za sleparjenja je ogromno, vendar ne vidim kaj imajo takšni igralci od tega, razen tega da izgledajo v očeh pravih igralcev največji luzerji, v končni fazi je pa zadovoljstvo še toliko večje ko takšne sleparje sklatiš in mu dokažeš, da lahko ima tudi n+1 skript inštaliranih, pa ne bo nikoli najboljši, raje sem zadnji in pošten kot pa prvi in slepar, ker v končni fazi bodo nekateri ostali zapisani le kot večni cheaterji, ki nimajo poguma tekmovati z drugimi po pravilih.
Teorija je, če vse veš in nič ne funkcionira.
Praksa je, če vse funkcionira, pa nihče ne ve zakaj.
Microsoft je združil oboje. Nič ne funkcionira in nihče ne ve zakaj.

• Send private message

4

Monday, May 2nd 2011, 9:13pm

ja sej sem sicer videl približno kako to deluje-admini imajo ponavadi tko narejeno da ko kliknejo na uporabnika se pokaže zadnjih 10 njegovih prijav in IP-ji od vsake prijave-če se IP-ji ne ujemajo te na GF igrah banajo-se pravi da če že hočeš da dva igrata nej se pač vsak večkrat not logira-preprosto geslo in ime pa si že 10x not pa vn-glede dinamičnega IP-ja ni to tolko lahko skrit ker pol bi vsaka budala že v pentagon znala udret če bi res šlo tko lahko,ker jest imam dinamični IP naslov vendar mi je pri enem adminu ko sem šu prašat kak IP imam pokazalo da sem zadnjih 10 prijav meu vedno istega tko da to ne pride v poštev pa imam mobile connect k se disconectam vsake pou ure.

Sicer to iskoriščajo tako imenovani "trgovci z računi" ki na tak način ukradejo marsikater račun-no glede proxy serverja je mal možnosti da te dobijo-ampak vsi vemo kako je z moralnostjo takega počatja-pač tukej je zdele prikazanih mnogo načinov goljufanja GF iger in bolje da se čim hitreje začnejo iskat rešitve proti temu ker to gre lahko zlo na izi.

wolfyy

prOGamer

• Send private message

5

Monday, May 2nd 2011, 10:17pm

"glede dinamičnega IP-ja ni to tolko lahko skrit ker pol bi vsaka budala že v pentagon znala udret če bi res šlo tko lahko,ker jest imam dinamični IP naslov vendar mi je pri enem adminu ko sem šu prašat kak IP imam pokazalo da sem zadnjih 10 prijav meu vedno istega tko da to ne pride v poštev pa imam mobile connect k se disconectam vsake pou ure."

pol nimaš dinamičnega, vsaj meni dinamičnega vedno zamenja in je vido kot da se z drugim loginam, podatke kateri IP je moj v vsaki sekundi ima pa zapisane ISP (mora hranit 2 leti če se ne motim) in to lahko dobiš le preko sodnega naloga.

• Send private message

6

Monday, May 2nd 2011, 11:24pm

heh ne vem čisto možno ker tale program od mobile connect je zlo zlo lebav in mi ceu komp upočasnjuje zarad bedarij-sicer pa sem tele podatke dobil osebno,ker drugače sploh ni šlo ker enkrat sem res nujno rabil svoj IP da mi je intrnet začeu delat ker je ceu mesec neki zezu in so mi dovolili da si ga zapišem.Sicer pa pač probi-utipki v google my IP adress in jo boš dobiu pri prvem kliku,pol pa lahko disconnectaš in spet connectaš pa boš videl če je še zmer isti-men je pa mam pod nastavitvami povezave lepo izran dinamic IP-no sej sem reku da je vse skp zlo lebav :D ker kitajci nimajo pojma kaj delajo :sleeping: .

PCMan

Začetnik

Date of registration: May 31st 2010

• Send private message

7

Monday, May 2nd 2011, 11:32pm

Če hočeš met dinamičen IP moreš kontaktirat direktno ISP, neda se to kr tako nastavt v modemu/ruterju
Tud men kaže to funkcijo ja, samo za enkrat se še nisem poglobil kaj to dejansko je, ker me tud ne zanima tolk :)
Objavlenih HoF-ov: 13
Od tega 1 Advanced

• Send private message

8

Monday, May 2nd 2011, 11:48pm

ja jest sm se mogu-samo očitno je pa to že tema offtopic ker to se tiče slabih izdelovalcev modemov in programerjev ki postajajo čedalje slabši (ne sam od GF-nova igrca od lare croft je naprimer polomija :D )-no zgleda da bo to temo treba kar :LOCK: in iz tega kar je v njej napisano je razvidno da imajo GF igre še veliko pomanjkljivosti.

wolfyy

prOGamer

• Send private message

9

Tuesday, May 3rd 2011, 11:28am

siol ima po default dinamičen IP, medtem ko T2 ima statičnega in moraš za dinamičnega zaprosit, pri siolu pa zaprosiš za statičnega če rabiš.

programi, ki jih imaš ti so le za lepo videt :)