You are not logged in.

basket_boy

Začetnik

• "basket_boy" started this thread

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

1

Wednesday, February 23rd 2011, 5:44pm

SPAM

Še eno uprašanje mam. Pa prosim da odgovarjate samo z da,ne al pa nevem ne pa z- kakšno bedno uprašanje pa take. Zdej pa uprašanje: Men en ne ''pusti'' da se razvijem. Zmeri k pridem do 5.000 točk ( k me lahku takrt napade ) me napade in mi spet zbije točke na 4.000. In potem preden spet nardim uso floto, obrambo in dobim dovolj surovin traja najmanj 1 teden pa pou, pol se pa zgodba ponovi. Zdej ša me zanima je to spam da ti to dela ??? Resno sprašujem zato prosim mojega uprašanje ne zmerjat in se delat norca iz njega :|
bolje umreti v bitki kot živeti v skrivanju 8) WARHAMMER 40k SOULSTORM- ULTRAMARINES
[/img][/url]

struna

Game Administrator

Date of registration: Sep 15th 2009

• Send private message

2

Wednesday, February 23rd 2011, 5:47pm

To ni spam... Gre samo za napade, ki so vojaškega pomena
LP, Struna
Strings & Rock

Stella

OGamer

Date of registration: Oct 28th 2009

• Send private message

3

Wednesday, February 23rd 2011, 6:00pm

Seveda ni spam, taka je pač ta igra, ni potrebe, da gradiš obrambo. Če te napade, surovine in predvsem floto umakni s planeta, kadar pa nisi online, imej za tisti čas floto in surovine sejvane, se pravi v zraku. Delaj pa premike, ne transporte.

basket_boy

Začetnik

• Send private message

4

Wednesday, February 23rd 2011, 6:04pm

Najbolj brezveze ker moram potem vsak večer umikat surovine. Obrambo mi je pa itak brezveze delat kr ti vrže medplanetarno pa gre usa obramba v tri pm.
bolje umreti v bitki kot živeti v skrivanju 8) WARHAMMER 40k SOULSTORM- ULTRAMARINES
[/img][/url]

Stella

OGamer

• Send private message

5

Thursday, February 24th 2011, 12:04am

Ja, taka je pač ta igra, da moraš vedno umikati vse, kar imaš na planetih, ko te ni. Napadalci, kot je tudi ta tvoj, pa lovijo ravno take, ki tega ne delajo ali kdaj pozabijo ali kdaj prepozno pridejo online. :)

jolle

Začetnik

Date of registration: Sep 21st 2009

• Send private message

6

Thursday, February 24th 2011, 8:13am

Tako je Stella se strinjam. Bistvo začetnika je da se nauči delat FS-je se pravi premike iz enega planeta na drugi planet, dokler ne dobi lune ki je lahko spet vzrok da je ob floto ali pa tudi ne. Obrambo delat v tej fazi igre je brezveze ker vsak ki ima kaj flote gre čisto na izi čez in te bo znova in znova napadal, če boš na planetu puščal floto in surovine

basket_boy

Začetnik

• Send private message

7

Thursday, February 24th 2011, 8:22am

jst pošlm floto za čez noč na en drug planet pa dam hitrost 10% sm kaj k se mi pol flota nazaj vrača 9ur pa pou. In bo glih pr večeru doma takrt bo treba pa spet umaknt
[/img][/url]

Stella

OGamer

• Send private message

8

Thursday, February 24th 2011, 9:06am

A delaš transport, ne premikov? Zdaj, ko ima že skoraj vsak luno, to ni varno, saj lahko s falango ugotovi, kdaj se bo tvoja flota vrnila in te napade s svojo par sekund po pristanku tvoje flote, tako da je ne boš imel časa umakniti. Če pa delaš premik, pa prideš online preden tvoja flota pristane na planetu in če te nekdo napada, premik samo prekličeš, pa je flota rešena.
Drugače pa je bilo o igri na forumu postavljenih ogromno vprašanj in napisanih ogromno odgovorov in nasvetov in nima smisla, da tukaj ponavljamo ene in iste stvari. Vzemi si čas in si preberi vse tisto, pa se boš veliko naučil, ker ta igra ni enostavna. Za začetek pa tole: Ogame ingame F.A.Q - Fleetsave oz. kaj narediti ko si napaden