You are not logged in.

HANSOLO

prOGamer

• "HANSOLO" started this thread

Date of registration: Sep 13th 2009

• Send private message

1

Wednesday, December 2nd 2009, 1:54pm

Poanta igre

Malo sem si ogledal sramotilni steber foruma in sem prišel do naslednje ugotovitve:
Opažam ,da je zelo veliko multi igralcev,ne vem pa v čem je fora v takšnem nepoštenem igranju,saj vsakemu posledično sledi ban.
Moje osebno mišljenje je,da je največji čar igre,ko z svojim vloženim časom vidiš svoje napredovanje v igri.
Tako bo počasi začelo primanjkovati igralcev,tisti ,ki pa smo še v igri pa se bomo igrali -maček okoli vrele kaše.
LP :spam:
Hansolo vas pozdravlja

Zmade

Retired prOgamer from .de

• Send private message

2

Wednesday, December 2nd 2009, 2:32pm

Na žalost še našim igralcem "ni kapnilo", da se goljufat ne da oz. zelo težko, ampak ne bi o tem. ;)
Aktivnost, dosti farmanja, FS in dosti vloženega truda je ključ do uspeha.

Res škoda, da nas je iz tega razloga vedno manj... Se spomnim kaki mesec nazaj, ko še nas je bilo čez 5.200, sedaj pa smo že pri številki 3.500. :(

Tudi temi HoF in Poročila spopadov zaenkrat mirujeta.

Albenira

kasizbesno

Date of registration: Sep 8th 2009

• Send private message

3

Wednesday, December 2nd 2009, 4:24pm

Da mirujeta ker ne postamo več borb ki so manjše od 20% :shy:
Je pa res da se ne splača goljufat ampak naj bo se bomo nekak ;)
Preberi si pravila poišči na forumu :what-do-u-think:

4

Wednesday, December 2nd 2009, 7:11pm

Se strinjam z obema moderatorjema. Res se ne splača goljufat, ker slej ko prej pristaneš na sramotilnem stebru.
BY PANTHER

goran001

OGamer

Date of registration: Nov 9th 2009

• Send private message

5

Wednesday, December 2nd 2009, 7:38pm

se popolnoma strinjam kajti vem kako je ko se tm znajdeš adijo morala in osebni ponos

6

Friday, December 4th 2009, 6:22pm

No mogoče bi lahko za piko omilili pravila ker nam bo res začelo primanjkovati igralcev :pillepalle:
BY PANTHER

goran001

OGamer

• Send private message

7

Saturday, December 5th 2009, 2:09am

sej ni problem v pravilih problem je v igri sami ker marsikomu se neda čakat predolgo za izgradnjo kake zgradbe ali raziskovanja ker če pogledamo sami strošek gradnje in dobiček pa čas gradnje je jasno da marsikdo raj odneha kokr da se trudi pač se jim neda igrt tega usaj svetla plat je da bo nakoncu ostala le elita te igre in takrat se bo vidlo kdo je res najbolši taktik rudar ali fleeter ker navsezadnje je le to poanta igre pa čeprov je igralcev nakoncu le malo

Sorcerer

prOGamer

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

8

Saturday, December 5th 2009, 2:48am

Za goljufanje ni izgovorov, ker konec koncev je to le igra - ko jo imamo čas in veselje igrati jo igramo, ko ne, je pač ne. Povsem preprosto, ane?

Nobenega razloga ni za pehanje za točkami s prevarami itd, ker to pač ni igranje. Kaj nam mar za točke pridobljene, ko nekdo drug v odsotnosti igra račun (sharing), ko nekdo drug poklanja resurse (pushing), ko več računov dela za enega (multi), itd... ker samo veselje naj nebi predstavljale točke/uspeh, ampak samo igranje, da se do tega pride. Nikoli nisem razumel veselja skriptarjev, katerih uspeh v igri ne temelji na lastnem igranju ampak avtomatizirani skripti, ki igra za njih. Patetično.

Nekdo, ki sicer v igro ne vlaga veliko časa, pa kljub temu pride zgolj z igranjem v top100 si komot reče "wow, kok sem dober" četudi mogoče nikoli ne bo konkurenčen tistim, ki smo temu bolj predani in za to porabimo več časa. Če imaš pri sebi "pošlihtano" lahko v samem igranju uživaš ne glede na točke in lestvico.

9

Saturday, December 5th 2009, 6:34pm

To je pa dobro povedano sorcerer
BY PANTHER

Date of registration: Nov 28th 2009

• Send private message

10

Saturday, December 5th 2009, 8:32pm

Al pa da jih recimo kdo unici.."celo floto"..Pa se jim nedavec spilat...sam
moj frend je meu velik vojske pa ga je en zrusu mu je naredil luno zj pa spila tak zagreto heh
Aliansa : SLO W

Pr0uD TO b3 a B0sn!aN xD

smrtnik

OGamer

Date of registration: Nov 24th 2009

• Send private message

11

Thursday, December 10th 2009, 10:15am

Kot pravijo stari ljudje - laž ima kratke noge in ne pride daleč, razen če si menedžer v Sloveniji ( Ti so mojstri za laži in uničevanje človeškega bita ). Čar igre je v tem, kot je že bilo prej zapisano, da se igra z enim računom, ki ga lahko razviješ v nedogled, tak da se multi ne splača, ker če ti uspe en teden multiranja izgubiš ob odkritju več, kot je vse skupaj vredno, tak da.... 8) 8)
:pump: :phatgrin: SMRTNIK:phatgrin: :pump:

Sem ateist, ker ne priznavam nobenega boga

" Živi dolgo, umri pa hitro "

Če me kdo hoče na kakšnkoli način priti z mano v kontakt, naj uporabi moj e-mail naslov in moi pošlje sporočilo na g-mail

Georgije

OGamer

• Send private message

12

Thursday, December 10th 2009, 4:34pm

sej ni problem v pravilih problem je v igri sami ker marsikomu se neda čakat predolgo za izgradnjo kake zgradbe ali raziskovanja ker če pogledamo sami strošek gradnje in dobiček pa čas gradnje je jasno da marsikdo raj odneha kokr da se trudi pač se jim neda igrt tega usaj svetla plat je da bo nakoncu ostala le elita te igre in takrat se bo vidlo kdo je res najbolši taktik rudar ali fleeter ker navsezadnje je le to poanta igre pa čeprov je igralcev nakoncu le malo

ja no fora te igre je glih v tem da si potrpežljiv in da si narediš nek načrt ki ga pol uresničuješ. če se komu ne da čakat ali pa ne zna načrtovat pa pač to ni igra zanj
Metal über alles :P

Apollo

OGamer

Date of registration: Jan 4th 2010

• Send private message

13

Monday, January 4th 2010, 9:40pm

No bom še jaz svoj piskerček pristavil.Torej o vsej poanti igre bi se dalo razpravljati v nedogled.Moja izkušnja je pa takšna.Začel sem igrati kar zgodaj,dolgo mi ni bilo jasno veliko stvari npr. acs napad,obramba,razne ninje,fleetsaving,no nisem zacel na polno takoj z floto ampak z raziskavami in surovinami+obramba.Kolega mi je skoz govoril ah obramba brez veze,in je delal na raziskavah.No vseh bogih še ne skupno 1000 topov ti res ne pomaga ko uleti Sorcerer z 280 bojnimi krizarkami (jaz sem bil sele komaj pri cca 30bl..)izkazalo se je da je obrambo delat res slabo,surovine skozi okno bi rekel,edino če bi imel 100 plazemskih topov ki pa vemo da so zeloooo "poceni" :S igral sem tako cez dan kot ponoci zaradi 3izmenskega sihta.No pa vseeno igralci ki pravite kako lepo je videti napredek,res je,lepo ga je videti,samo placujes pa velik davek,meni osebno igra vse prevec posega v privat zivljenje,kaj sele top igralcem ki morajo biti 24/7 zraven,kar mi se vedno ni jasno kako jim uspe...No in ko vidis napredek,kaj se zgodi?Nic uleti tokrat handcreme (porocilo bo sigurno kmalu gor) ki me je z falangami povohunil in videl vrnitev flote( s5 mi ni bilo jasno kako za vraga ve na sekundo natancno prihod flote???(,skode za 16mio rusevin ogromno,da se je lahko veliko clanov BSG-ja napasilo z reciklerji...tako da res,vsa cast top igralcem ki jim uspe,nekateri smo res amaterji in nimamo ubistvu kaj iskat v tej igri,vsaj jaz osebno,nebom sel se zbujat ob 3h ponoci (ko je vsaka ura dragocena ce moras delat npr 12h) zato da bom preklical fleetsaving zato da me nebo kdo "pofalangal",se mi zdi neumno rajsi neham igrat,in ja ocitno nisem za to igro,nisem pa nikomur ne takrat Sorcererju in ne danes handcreme-ju napisal grdih besed ker pač to ni na mestu,in nisem tak clovek.
In vsi tisti ki govorijo da ja pac ja,da ne smes klonit ko te nekdo potolce,rad bi ga videl da ga nebo minilo,tisti ki ste to ze doziveli ok,veliko ki pa take trobezlajo okoli pa še niso...
No tudi jaz ne podpiram goljufanja in raznih multiaccountov (kot je bila pri travianu klasika) od goljufanja nima igralec nic,in ga je lahko sram...in zasluzeno dobi ban...

se opr.za pravopisne napake,se mi mudi,nimam casa popravljat,nekateri imamo še kaj pametnejšega za početi.Lep pozdrav vsem.Apollo

p.s. sam pa še vseeno ne bom obupal,ker sem velik fan vsega kar je povezano z vesoljem,sama zasnovanost igre z floto in podobno je briljantna,sem velik fan Battlestar Galactice,ironicno me je ravno njihov clan "razbil" :D

14

Monday, January 4th 2010, 11:56pm

Če si rudar si komot lahko top igralec in ne rabiš bit niti približno 24/7 online :)
Sploh pa na .si domeni, kjer je konkurenca manjša kot po nekaterih tujih serverjih

goran001

OGamer

• Send private message

15

Tuesday, January 5th 2010, 12:06am

po takih napadih kot si jih ti opisal mene sam še bol trma prime da jim naštimam lepe surovine da se nemorejo upret seveda jih pa tudi še večja obramba čaka jst sem prepričan da je ta igra ekskluzivno za najbol trmaste ljudi sveta ker kdor ni trmast ne zdrži kej predolgo v tej igri

za bi lah reku bl normalne ljudi je to le igra za trmaste je pa seveda maščevanje,vojna,zadovoljstvo in veselje ob sasutju močnejšega od sebe in pa seveda
da omenim na to k rečete usi da se vam neda igrat več in da pustite igro men osebno zlo hitr dopizdijo kaki cod , nfs pa kaj ti jst vem kere še igre v tej igri se pa prov razvijaš napreduješ se učiš tako na svojih kot na drugih napakah spoznavaš ljudi itd

jst sm prepričan da je ta igra postala veliko več kot le igra no vsaj za trmaste sci-fi fene

wolfyy

prOGamer

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

16

Tuesday, January 5th 2010, 2:09am

ločit moraš igro od življenja...sam nikoli ne rečem nikomur...moram to pa to naredit...recallam napad in FS naredim prek mobija pol sm pa fraj cel dan recimo. novo leto sem preživel s floto na 3 dnevnem FSju, 2 meseca sem bil online 15min na dan, pač kot je je...in kot miner sem bil top40, sedaj ko malce aktivneje igram rastem iz dneva v dan. igre ki zahtevajo ogromno časa so travian, ikariam itd...tu lahko uspeš pa le z znanjem. sam sem na začetku cele dneve preživljal na .org forumu in prebiral nasvete, največ pa ti prinese ko se od nekoga učiš
Teorija je, če vse veš in nič ne funkcionira.
Praksa je, če vse funkcionira, pa nihče ne ve zakaj.
Microsoft je združil oboje. Nič ne funkcionira in nihče ne ve zakaj.

Darkyy

OGamer

Date of registration: Dec 28th 2009

• Send private message

17

Tuesday, January 5th 2010, 12:55pm

Mene moti da na .si tiste ki žalijo banajo za 20 let. Na .org ko sem igral so tisti z predolgim jezikom dobil 1-2 dnevni ban brez vaction, kar mi je vedno blo bol všeč pa tudi igralec se je vrnil čeprav ponavadi odnehal ko videl pofarman acc. Mogoče so se spremenila pravila glede bana če se pa niso bi blo fajn da bi tudi na .si bil takšen postopek bana.

Passenger

Začetnik

Date of registration: Oct 9th 2009

• Send private message

18

Saturday, January 9th 2010, 9:56am

No pa vseeno igralci ki pravite kako lepo je videti napredek,res je,lepo ga je videti,samo placujes pa velik davek,meni osebno igra vse prevec posega v privat zivljenje,kaj sele top igralcem ki morajo biti 24/7 zraven,kar mi se vedno ni jasno kako jim uspe...
Se strinjam.

Zgolj v posplosevanju receno... na omenjene top igralce ogame vpliva enormno, a le malo izmed njih bo to pripravljeno jasno priznati! Saj bi bil pred pogoj za to, uvidenje tega pri vsakem posamezniku samem in samo priznanje; kar pa ni v cloveski naravi.

Albenira

kasizbesno

• Send private message

19

Saturday, January 9th 2010, 10:32am

Ne mi govorit 24/7 ker to sploh ni res nikakor in nikak
pa sem med top 10 igralci samo FS in FS in FS in FS in ..................... pa še 100 x FS pa še enkrat FS
ko vas ni naredite FS (ampak pravilen FS) in to je to
mislim da sem 100% N01 igralec ki je na tem serverju med TOP 10 igralci IN NIMA OBRAMBE NITI za 1 sam RAKETNIK na vseh planetih :puppy:
zato mi ne govoriti da je treba biti nonstop online pa nisem študent oz srednješolec niti osnovnošolec
sem pač otrok v odraslem človeku ki si pač občasno zaželi dobre igre ki temelji na redu in obvezah,
ki jih lahko urediš z vsakdanjim življenjem in ti niso v breme,
seveda odvisno od osebe oz posameznika.

Lepo vas pozdravljam, fantje in dekleta, red je red
če ga nimaš ga pač ni
:muahaha:

Preberi si pravila poišči na forumu :what-do-u-think:

Metatron

Začetnik

Date of registration: Nov 28th 2009

• Send private message

20

Saturday, January 9th 2010, 2:07pm

Ne mi govorit 24/7 ker to sploh ni res nikakor in nikak
pa sem med top 10 igralci samo FS in FS in FS in FS in ..................... pa še 100 x FS pa še enkrat FS
ko vas ni naredite FS (ampak pravilen FS) in to je to
mislim da sem 100% N01 igralec ki je na tem serverju med TOP 10 igralci IN NIMA OBRAMBE NITI za 1 sam RAKETNIK na vseh planetih :puppy:
zato mi ne govoriti da je treba biti nonstop online pa nisem študent oz srednješolec niti osnovnošolec
sem pač otrok v odraslem človeku ki si pač občasno zaželi dobre igre ki temelji na redu in obvezah,
ki jih lahko urediš z vsakdanjim življenjem in ti niso v breme,
seveda odvisno od osebe oz posameznika.

Lepo vas pozdravljam, fantje in dekleta, red je red
če ga nimaš ga pač ni
:muahaha:

Se strinjam, u špilu morš bit neki časa da dojameš, da okolje ni lih urbano, zato pa smo šli to špilat :muahaha: , velika večina prej pobegne predn okusjo cukr, na ogame.si bo pa tega sploh dost, ker smo po mentaliteti ammm hlapci :( in nočmo s svojo glavo razmišlat, pa skočmo do gospodarja po recept(forum), pol pa ugotoviš da če si skos gor je tuga ker je flota na fs :what-do-u-think:, in ja punc kle got vidm ne mot disciplina, majo plan, organizirane, sledijo ciljem in lej zlomka soudat se prtožuje da bi moru skos bit gor, ne!!! mal mislt pa sledit ciljem pa ne se ustrašt in it, če ti poberejo promet od dneva dveh,ampak razmisl zakaj je do tega pršl. Ogame je strateški zlo realističn špil v svojem okolju in ga ni za podcenjevat bi js reku

This post has been edited 2 times, last edit by "Metatron" (Jan 9th 2010, 2:22pm)