SMRTNIK
sej ni problem v pravilih problem je v igri sami ker marsikomu se neda čakat predolgo za izgradnjo kake zgradbe ali raziskovanja ker če pogledamo sami strošek gradnje in dobiček pa čas gradnje je jasno da marsikdo raj odneha kokr da se trudi pač se jim neda igrt tega usaj svetla plat je da bo nakoncu ostala le elita te igre in takrat se bo vidlo kdo je res najbolši taktik rudar ali fleeter ker navsezadnje je le to poanta igre pa čeprov je igralcev nakoncu le malo

igral sem tako cez dan kot ponoci zaradi 3izmenskega sihta.No pa vseeno igralci ki pravite kako lepo je videti napredek,res je,lepo ga je videti,samo placujes pa velik davek,meni osebno igra vse prevec posega v privat zivljenje,kaj sele top igralcem ki morajo biti 24/7 zraven,kar mi se vedno ni jasno kako jim uspe...No in ko vidis napredek,kaj se zgodi?Nic uleti tokrat handcreme (porocilo bo sigurno kmalu gor) ki me je z falangami povohunil in videl vrnitev flote( s5 mi ni bilo jasno kako za vraga ve na sekundo natancno prihod flote??
,skode za 16mio rusevin ogromno,da se je lahko veliko clanov BSG-ja napasilo z reciklerji...tako da res,vsa cast top igralcem ki jim uspe,nekateri smo res amaterji in nimamo ubistvu kaj iskat v tej igri,vsaj jaz osebno,nebom sel se zbujat ob 3h ponoci (ko je vsaka ura dragocena ce moras delat npr 12h) zato da bom preklical fleetsaving zato da me nebo kdo "pofalangal",se mi zdi neumno rajsi neham igrat,in ja ocitno nisem za to igro,nisem pa nikomur ne takrat Sorcererju in ne danes handcreme-ju napisal grdih besed ker pač to ni na mestu,in nisem tak clovek.
Se strinjam.No pa vseeno igralci ki pravite kako lepo je videti napredek,res je,lepo ga je videti,samo placujes pa velik davek,meni osebno igra vse prevec posega v privat zivljenje,kaj sele top igralcem ki morajo biti 24/7 zraven,kar mi se vedno ni jasno kako jim uspe...
Se strinjam, u špilu morš bit neki časa da dojameš, da okolje ni lih urbano, zato pa smo šli to špilat :muahaha: , velika večina prej pobegne predn okusjo cukr, na ogame.si bo pa tega sploh dost, ker smo po mentaliteti ammm hlapciNe mi govorit 24/7 ker to sploh ni res nikakor in nikak
pa sem med top 10 igralci samo FS in FS in FS in FS in ..................... pa še 100 x FS pa še enkrat FS
ko vas ni naredite FS (ampak pravilen FS) in to je to
mislim da sem 100% N01 igralec ki je na tem serverju med TOP 10 igralci IN NIMA OBRAMBE NITI za 1 sam RAKETNIK na vseh planetih :puppy:
zato mi ne govoriti da je treba biti nonstop online pa nisem študent oz srednješolec niti osnovnošolec
sem pač otrok v odraslem človeku ki si pač občasno zaželi dobre igre ki temelji na redu in obvezah,
ki jih lahko urediš z vsakdanjim življenjem in ti niso v breme,
seveda odvisno od osebe oz posameznika.
Lepo vas pozdravljam, fantje in dekleta, red je red
če ga nimaš ga pač ni
:muahaha:
in nočmo s svojo glavo razmišlat, pa skočmo do gospodarja po recept(forum), pol pa ugotoviš da če si skos gor je tuga ker je flota na fs :what-do-u-think:, in ja punc kle got vidm ne mot disciplina, majo plan, organizirane, sledijo ciljem in lej zlomka soudat se prtožuje da bi moru skos bit gor, ne!!! mal mislt pa sledit ciljem pa ne se ustrašt in it, če ti poberejo promet od dneva dveh,ampak razmisl zakaj je do tega pršl. Ogame je strateški zlo realističn špil v svojem okolju in ga ni za podcenjevat bi js reku This post has been edited 2 times, last edit by "Metatron" (Jan 9th 2010, 2:22pm)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH