You are not logged in.

DeFacto

Začetnik

Date of registration: Oct 27th 2010

• Send private message

21

Tuesday, February 7th 2012, 3:17pm

In očitno sem imel prav... :D
Če še ne igrate OGame, potem je skrajni čas da začnete!

Paci

Community Manager

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

22

Wednesday, February 8th 2012, 9:51am

dobro ugibanje :D

wolfyy

prOGamer

• Send private message

23

Thursday, February 9th 2012, 4:11pm

od kje vi ideje pobirate... a ni primarna naloga skrajšanja časa že gradnja nanitk ter IRN? aja sledje ni bilo mogoče zgraditi brez DM točno... :sleeping:
Teorija je, če vse veš in nič ne funkcionira.
Praksa je, če vse funkcionira, pa nihče ne ve zakaj.
Microsoft je združil oboje. Nič ne funkcionira in nihče ne ve zakaj.

Paci

Community Manager

• Send private message

24

Friday, February 10th 2012, 8:56am

Hm, wolfyy vse kar smo vam zdaj predstavljali lahko kupis tudi s surovinami, tako da preberi se enkrat kaj in kako. Nanitke in IRN so in bodo pomagali pri skrajsevanju gradbenega casa, vendar z novimi funkcijami lahko se dodatno pospesis izdelavo.

wolfyy

prOGamer

• Send private message

25

Thursday, February 16th 2012, 12:53am

sem prebral večkrat kaj in kako ja in še vedno vztrajam pri prvotnem (brez DM se v top100 ne bo dalo več bit...pred 5 leti sem pa bil v top100 z 7 ur igranja dnevno, brez enega zapravljenega $...kar znese en dobr napad, pa top200 je bila takrat malce močnejša glede igralske zasedbe) :)

ker se mi pa sedaj ne da it brat vsega na .org bi te kar tukaj vprašal, če mi lahko podaš odgovor iz radovednosti ne drugega :)

torej obstaja neka stvar (karkoli že), ki dvigne proizvodnjo za 40%. se lahko uporabi hkrati le za eno surovino in na enem planetu ali za vse? o tem se je na .org govorilo, pa ni bilo še odgovora takrat, ker drugače prideš s tistim iz 110% na 154% proizvodnje, kar je pa upam da veste precej preveč. že 10% je dosti, pa ok naj bo...a 54%...to je mal hudo
Teorija je, če vse veš in nič ne funkcionira.
Praksa je, če vse funkcionira, pa nihče ne ve zakaj.
Microsoft je združil oboje. Nič ne funkcionira in nihče ne ve zakaj.

Paci

Community Manager

• Send private message

26

Thursday, February 16th 2012, 9:08am

Ja, obstajali bodo tako imenovani "boosterji". Verzija 4.0 je se v izdelavi, tako da trenutni plan je da imamo na voljo 3 razlicne boosterje, ki povisajo proizvodnjo za 10, 20 ali 35% na izbranem planetu. Vsak booster je samo za eno surovino. Primer: Z bronastim boosterjem izboljsam proizvodnjo metala na domacem planetu za 10%, srebrnega dam na kolonijo na slotu 15 in tako povecam proizvodnjo deuteriuma tam za 20%. Vsak planet ima lahko aktiviran samo en booster.