).
Quoted
Takoj ko se uvede ta verzija boste zgubili zajetno število igralcev, obdržali boste pa spy and fly noobe in napushance z lunami. Znanja matematike v igri ne bo več oz. se z njo ne bo dalo zadeti teh wanna be top igralcev. Igra postaja vse bolj podobna ikarijamu ali travijanu s tem pa se tudi menja povprečna starost igralcev. Večina nekdanjih top igralcev je bila starih med 23 in 40 let danes se ta nivo precej hitro spušča in z vsako novo verzijo je nižje. Na koncu boste imeli kup 12 letnikov, ki doma nafehtajo 15€ in zabijejo ves svoj prosti čas za doseg uspeha v online igri. Namesto, da bi povezovali znanje in igro - povečevali število možnosti in s tem tudi število kvalitetnih trajnih igralcev.
Povzetek GF dela na kvantiteti (pozor tukaj zaenktrat neuspešno) namesto na kvaliteti. To se pozna tudi pri upadu števila osebja, ki dela zastonj.
Na koncu boste imeli kup 12 letnikov, ki doma nafehtajo 15€ in zabijejo ves svoj prosti čas za doseg uspeha v online igri.
in potem mi takšni prodajajo top20 račune za 50-100€![]()
ja se mi je zgodilo pred dobrega pol leta ko mi je en ogame frend preko MSNja ponujal tak račun, pol mu pa veselo odgovoriš, da niti zastonj nisi hotu rank 1 računa, kaj šele da bi karkoli plačeval, pa se pobere z dolgim nosom![]()
saj kratkoročno se jim morda izplača, vendar dolgoročno bodo vsi tisti, ki bodo zmetali na tone denarja prenehali igrat, nekoč se bo pa tudi to ustavilo. torej namesto pridobiti vsako leto 1000 kvalitetnih igralcev, ki bodo igrali igro lahko tudi 5 let in več, je bolje vsako leto izgubiti 1000 kvalitetnih igralcev in pridobiti ter izgubiti 5000 teh ki nabavijo vse kar se da in nato obupajo.
. 
))
Pozdravljam to posodobitev in se veselim upgrada igre. Pomemben podatek za večino igralcev, ki že par let vztrajajo/uživajo v igri, kot jaz.
Quoted
Za nameček pa so nam dodali sedaj dodaten prostor, ki prikazuje tudi
aktivnost lune, se pravi planet in luna imata čas prikazan ločeno. Za
nekatere povsem nepomemben podatek spet za druge pa eena zelo velika
olajšava.
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH