You are not logged in.

• "Anck Su Namun" started this thread

Date of registration: May 24th 2010

• Send private message

1

Friday, September 16th 2011, 8:07am

Združitev serverjev

Temo sem odprla za predloge za združitev
opažam da je vedno manj igralcev na oGame.si počasi ne bomo imeli koga več napadat eni so banani drugi začetniki eni pa opustili igro kar tako v (v) modusu itd
zato pa dajem predlog za združitev enega ali več serverjem naprimer naš server z kakim drugim serverjem mislim da bi blo fajn če bi GO naredili nekaj glede tega ,ker je število igralcev na Andromedi drastično padlo ;( upam da je še ker igralec za da se to uvede .

Lp
Everything happens for a reason ~ Live it,love it,learn from it.

This post has already been reported.

2

Friday, September 16th 2011, 9:11am

heh to bi pomenilo konec za SI server... Se pravi je isto kot da bi sel igrat na org ali de...

Sploh ne vem zakaj so odpirali .si in .hr ko pa je bil .ba super za igranje in so bile vse balkanske nacije zdruzene v en server.

kamael

Začetnik

Date of registration: Sep 10th 2011

• Send private message

3

Friday, September 16th 2011, 2:17pm

Se strinjam s tabo,treba bi bilo narediti nekaj za našo malo skupnost...Združitev serverjev bi bila idealna rešitev...

4

Friday, September 16th 2011, 7:18pm

grozna ideja, da gela z 10 acc vodi zadevo združitve :))

ne vidim ideje da bi andromedo združili z bary.

1, razlok različne ravitosti ayavg,,.
2.

zevs

prOGamer

Date of registration: Oct 19th 2010

• Send private message

5

Friday, September 16th 2011, 8:57pm

Jas se strinjam z Anck :love:

Pro pa saj ni nihče rekel da bi se združili z Bayrimom :thumbdown:
ampak z kakšnim balkanskim serverjem :P

6

Friday, September 16th 2011, 9:00pm

Jas se strinjam z Anck :love:

Pro pa saj ni nihče rekel da bi se združili z Byrimom :thumbdown:
ampak z kakšnim balkanskim serverjem :P
aha ok sem za .. me ne moti

Gajba_pira

Začetnik

Date of registration: Aug 27th 2011

• Send private message

7

Friday, September 16th 2011, 9:27pm

Tudi jas sem za združitev!

Nameless96

Začetnik

Date of registration: May 21st 2011

• Send private message

8

Saturday, September 17th 2011, 8:18am

Isto ZA sam ne z našim Barymom :D

Pick battles big enough to matter, small enough to win

Valuk

prOGamer

Date of registration: Nov 6th 2009

• Send private message

9

Saturday, September 17th 2011, 11:27am

kaj pa vem... združitev bi prinesla še en .ba server. Je res tako slabo? vedno več flot nastaja... prihaja zima, kar za večino pomeni več časa za igranje. Mislim, da Andromeda še ni čisto pri koncu z močmi.
"Ko gredo drugi ven, gremo mi not!"

kekeccc

prOGamer

Date of registration: Dec 15th 2010

• Send private message

10

Sunday, September 18th 2011, 6:37pm

mah to bi blo super.

sej je verjetno ker drug server tud na taki bazi ko barym pa lahk tega tud kam date...

@valuk. pri teh igrah je tak da ko enkrat število igralcev neha rast začne kmalu in hitro upadat... in če že na barymu ni velik novih registracij vsak dan pol bo neka andromeda še težje rastla glede na to da tam pa res nimaš kaj iskat od začetka...

da prihaja zima je res sam še vseeno to ne prinaša neko ful vlko število igralcev na dolgi rok... barym bo recimo mel 100 novih registracij al pa 200, sam od tega jih bo april/maj dočakalo 20 kar je pa tak tak... sej je 50% registriranih al (i)/(v)/(b) tak da število registriranih igralcev je relativno.

my 2 cents

Valuk

prOGamer

Date of registration: Nov 6th 2009

• Send private message

11

Sunday, September 18th 2011, 8:35pm

dobro poznam "umiranje" unijev... sem podrobno spremljal tudi uni fusion teorije in rešitev, ki so jo že več kje vpeljali.
Moje mnenje je, da se bo Andromeda obdržala dlje kot barym. V zimskih mesecih je ponavadi več registracij kot čez poletje, ko se delež aktvnih igralcev sploh ne vrne iz dopusta. Ni samo biti med top100, tudi nižje so alianse in tudi tam se odvijajo spopadi... je pa dejstvo, da je naš server eden manjših. Jaz nisem za združitev z .hr serverjem, ker to ne bo nič novega. Kdor želi igrat tako, lahko igra na .ba. Da bi pa obstajala dva podobna .ba serverja, pa ne bo dobro ne za enega in ne za drugega. Se bo pa verjetno še kak nov uni odprl, preden pride do tega... tu je denar ;) Tisti, ki so že nakupili DM in jo še vedno kupujejo štejejo in teh je največ v novih unijih, ko se vsi ženejo za vrhom.

Združitev baryma z andromedo čez nekaj časa pa je druga zgodba...
"Ko gredo drugi ven, gremo mi not!"

Paci

Community Manager

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

12

Monday, September 19th 2011, 2:21pm

zdruzitev med skupnosti trenutno ni v planu. Najprej bomo zaceli zdruzevati serverje v posameznih skupnostih. Glede na velikost slovenskih serverjev vam na zalost ne morem se nic povedat, vendar pa obstaja moznost da bo zdruzevanje v .si skupnosti prestavljeno in po potrebi dodano v primeru da imamo v prihodnosti vec serverjev.

• "Anck Su Namun" started this thread

Date of registration: May 24th 2010

• Send private message

13

Monday, September 19th 2011, 10:46pm

lepa hvala za odgovor ! tema lahko gre pod lock
Everything happens for a reason ~ Live it,love it,learn from it.