You are not logged in.

Stajerc

Začetnik

• "Stajerc" started this thread

Date of registration: Aug 8th 2011

• Send private message

1

Monday, August 8th 2011, 5:30pm

Iščem račun (Star izkušen igralec)

Piši na mail stajercsss@gmail.com ali na zs v roku ene ure.

HOF ,ko sem leta 2007 prvič izgubil floto. Pozaba FS.

http://board.ogame.org/board706-game/boa…jerc-ea-td-52m/?

(Pod menjava računa ne morem oddat teme. Nek Invalid blablabla. To včasih ni blo.)

Stajerc

Začetnik

• Send private message

2

Tuesday, August 9th 2011, 1:11pm

Ka noben več ne igra? Na angleškem se je skoz nekaj dogajalo,tu pa tišina. Tudi na Bayer galaksiji na top 100 ni nobenih večjih sprememb. Nič HOF?

Nelson

OGamer

Date of registration: Jun 21st 2010

• Send private message

3

Tuesday, August 9th 2011, 1:23pm

Dogaja dogaja, če si tako narediš :D Samo dvomim da ti bo sedaj nekdo dal dober račun. To bi moral povpraševati pred dopusti. Mogoče pa bo kaj, pusti se presenetiti.
Jaz ti lahko zrihtam račun na Bayrim če boš zainteresiran...

Let's play this GAME

Stajerc

Začetnik

• Send private message

4

Tuesday, August 9th 2011, 2:34pm

Sej ne iščem nekej ekstra super duper acc-ja s z 10 Deathstar. :D Bi blo zadost,da bi bli rudniki že na kakem 12 lvl,pa robotika malo na boljšem, tudi kakega koloniziranega planeta s 300 sloti se nebi branil... ^^ Ker začetek se vedno najbolj vleče. Pol ko je pa flota,pa ni problema z rudami,če maš le kakega weak igralca z dost rudami ob sebi,da ti jih "časti". :whistling: 8o

PS: Prav na Barym-u sem začel pred dvema dnevoma igrat,ker predvidevam,da so na Andromedii igralci že malo preveč razviti,da bi jih zlahka dohitel. Prav bi prišel kak acc,da bi se pospešilo. Ker ko enkrat okusiš top 10 na ANGLEŠKEM!,pol je malo težko znova počasi začet.

Stajerc

Začetnik

• Send private message

5

Wednesday, August 10th 2011, 2:51pm

Kurc,da se nič ne dogaja. Prej bom jaz acc od začetka spravil na top,kot bom kakega dobil.. :whistling:
Trenutno so rudniki lvl 9 8 5. Robotika 2,da ni treba predolgo čakat. Ladjedelnica 2,ker je nekaj surovine ostalo pred spanjem,itd..

Rudnike vsaj na 12 spravit,pa takoj en planet kolonizirat. Potem pa bo šlo vse 1x hitreje. Masaker X( :D

Nelson

OGamer

Date of registration: Jun 21st 2010

• Send private message

6

Wednesday, August 10th 2011, 3:05pm

Kurc,da se nič ne dogaja. Prej bom jaz acc od začetka spravil na top,kot bom kakega dobil.. :whistling:
Trenutno so rudniki lvl 9 8 5. Robotika 2,da ni treba predolgo čakat. Ladjedelnica 2,ker je nekaj surovine ostalo pred spanjem,itd..

Rudnike vsaj na 12 spravit,pa takoj en planet kolonizirat. Potem pa bo šlo vse 1x hitreje. Masaker X( :D

Piši mi na ZS pa se bova lahko kaj dogovorila... :thumbup:

Let's play this GAME

Stajerc

Začetnik

• Send private message

7

Thursday, August 11th 2011, 11:01pm

Zgleda da bom prej sfural svoj profil do stotice,kot kaj pametnega dobil. :D Trenutno okrog 360-380 mesto,kak šus se bo začelo razvijat,ko koloniziram še en planet.

NEKAJ PA ME ZANIMA! Ka je res to,da se neaktivcom proizvodnja izklopi na 0%?? Ker če se jaz prav spomnim,sem si s temi neaktivci in z začetniki brez flote in obrambe surovine nabiral za razvoj. Vsak tisočak je prišel prav na začetku.. :thumbsup: