You are not logged in.

Doci

OGamer

• "Doci" started this thread

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

1

Wednesday, March 30th 2011, 11:23pm

server time in časovni pasovi

lep pozdrav

Tole me bega že dolgo dolgo časa odkar sem začel z ogamom.

v ogame.org je več narodov, ki igra .org uni

pa imam primer kolega

moj čas je 23.17 - tudi v ogame kaže 23.17 , ker je ogame od nemcev. Kolega je libanonec in njemu kaže uro 22.17, pri njem pa je realni čas 00.17, kako se lahko razloži to močno odstopanje od časov. In kako imajo sploh urejeno, da se vsem pojavijo neaktivci ob 00.00 (novi seveda). Ali pa jih prvič vidijo le tisti, ki so iz "naše" časovne cone.

In upam, da kaj go ali kdorkoli drugi vedo več kot pri zadnjem primeru z neaktivci in upadajočo proizvodnjo. Ker sem našel potrjeno 2 primerka, ki jima je upadla produkcija na nično in sta pred tedni imela mnogo večji income produkcije. :rolleyes:

Naj se začne diskusija, in zaželjen je dober odgovor podkrepljen s kakšnim dobrim linkom. Ogame board .org je izjemno zabasan in search pri tem nič ne pomaga.
"Now I am become Death, the destroyer of worlds." - J. Robert Oppenheimer

Upokojen od ogame.si

struna

Game Administrator

Date of registration: Sep 15th 2009

• Send private message

2

Thursday, March 31st 2011, 6:49am

To je že bilo prijavljeno in se že odpravlja. Do tega je prišlo zaradi prehoda na poletni čas (kar se tiče server time-a).
Neaktivni pa se ob 00:00 pojavljajo zato, ker neaktivnost ni povezana z urami ampak z datumom
LP, Struna
Strings & Rock

Valuk

prOGamer

Date of registration: Nov 6th 2009

• Send private message

3

Thursday, March 31st 2011, 11:57pm

Mislim, da si v old designu lahko v options celo nastavil .org čas serverja ali pa da ti je kazalo čas tvojega računalnika. Koliko vem, je bil včasih na .org časovni pas +0, tako kot v angliji.
"Ko gredo drugi ven, gremo mi not!"