Če bo vse po sreči, druga kot Astrofizika ne bo vpeljana in bodo ostali takšni kot so. 
Sam igram na org in je ta opcija že omogočena in nimam nič proti . Če bi hotel dejansko prestavit planet in vreči stran nekaj drobiža bi to naredil ampak kaj kmalo ljudje ugotovijo , da stem ne pridobiš ničesar , ker če loviš dobrega igralca ni razlike ali si stran en sistem ali 30 ampak so ključne napake , ki jih ta igralec naredi in pravi čas , da jih opaziš ter to izkoristiš.
To , da pa pravila vplivajo na igro posameznika je čisti nesmisel za vse so enaka in vsi se jim prilagodimo po svojih najboljših možnostih.
..

in nikoli nisem pomislil da je kakšna dobra flota preblizu mene in da bi zato bežal prav nasprotno še kakšna več nebi škodovalo pač prilagodiš način igre in je to to 

obramba v ruševine... Bilo bi pa fantastično če bi naredili special uni z starim izgledom. sej zato pravim da bo prikladno za začetnike da se lahko odmaknejo kar daleč proč od močnih igralcev da se jim ne splača napadat začetnika ki je predalečNe moreš se nekam skriti, v katerikoli galaksiji te lahko nekdo dobi, če se mu to seveda splača. Zato raje skrivaj surovine in floto.JA NO ČE MENE VPRAŠATE BO TO BOLJ PRIKLADNO ZA ZAČETNIKE DA SE BOJO LAHKO NEKAM SKRIL OD VSEH.![]()
sej zato pravim da bo prikladno za začetnike da se lahko odmaknejo kar daleč proč od močnih igralcev da se jim ne splača napadat začetnika ki je predalečNe moreš se nekam skriti, v katerikoli galaksiji te lahko nekdo dobi, če se mu to seveda splača. Zato raje skrivaj surovine in floto.JA NO ČE MENE VPRAŠATE BO TO BOLJ PRIKLADNO ZA ZAČETNIKE DA SE BOJO LAHKO NEKAM SKRIL OD VSEH.![]()
tko začetnik dobi časa da se malo bol razvije ne pa da ga takoj ko je možno močni igralci spremenijo v farmo. tko sm mislu da si na času pridobijo nič drugega
aja ps.se opravičujem ker sem pisu z velikimi črkami
ja nevem če si med fleeterji pol verjetn da te bojo napadli takoj ko bo možno ane tko pa sto možnostjo lahko najdeš sistem ali galaksijo v kateri so sami ali pa vsaj večina začetnikov tko maš vsaj varstvo v množici sej veš tko ko zebre v afrikisej zato pravim da bo prikladno za začetnike da se lahko odmaknejo kar daleč proč od močnih igralcev da se jim ne splača napadat začetnika ki je predalečNe moreš se nekam skriti, v katerikoli galaksiji te lahko nekdo dobi, če se mu to seveda splača. Zato raje skrivaj surovine in floto.JA NO ČE MENE VPRAŠATE BO TO BOLJ PRIKLADNO ZA ZAČETNIKE DA SE BOJO LAHKO NEKAM SKRIL OD VSEH.![]()
tko začetnik dobi časa da se malo bol razvije ne pa da ga takoj ko je možno močni igralci spremenijo v farmo. tko sm mislu da si na času pridobijo nič drugega
Če začetnik igralec pospravi surovine in floto za čas, ko ga ni za
PCjem, ga ne bo nihče spremenil v farmo. Mislim, da je bilo to že
večkrat napisano, pa tudi iz lastnih izkušenj
ti to lahko potrdim. Seveda pa to zahteva planiranje, ki je marsikomu
odveč. Tako da ni nobene potrebe iz tega razloga premikati planetov ne
vem kam, sploh na Andromedi na tej stopnji, ko so ladje že zelo hitre in
planeti ostalih porazdeljeni na vseh galaksijah in če je kje kakšna dobra farma, jo bo slej ko prej nekdo odkril, pa naj bo kjerkoli. Razvijaš še lahko kjerkoli, tudi v 1. galaksiji, seveda pa na tej stopnji serverja ne boš mogel dohiteti sedanjih top igralcev. Ne razumem pa, kaj si mislil s tem, da začetniki pridobijo na času? Prav vsak mora sejvati floto in surovine za čas, ko ga ni, pa naj bo začetnik ali top igralec, sicer tvega, da mu bo kdo razbil floto in pobral surovine.
Tole je že jara kača in samo še tole napišem! Seveda te bodo napadli takoj, ko bo možno, razen če s striktnim sejvanjem ne poskrbiš, da to ne bo možno.ja nevem če si med fleeterji pol verjetn da te bojo napadli takoj ko bo možno ane tko pa sto možnostjo lahko najdeš sistem ali galaksijo v kateri so sami ali pa vsaj večina začetnikov tko maš vsaj varstvo v množici sej veš tko ko zebre v afrikisej zato pravim da bo prikladno za začetnike da se lahko odmaknejo kar daleč proč od močnih igralcev da se jim ne splača napadat začetnika ki je predalečNe moreš se nekam skriti, v katerikoli galaksiji te lahko nekdo dobi, če se mu to seveda splača. Zato raje skrivaj surovine in floto.JA NO ČE MENE VPRAŠATE BO TO BOLJ PRIKLADNO ZA ZAČETNIKE DA SE BOJO LAHKO NEKAM SKRIL OD VSEH.![]()
Če začetnik igralec pospravi surovine in floto za čas, ko ga ni za
PCjem, ga ne bo nihče spremenil v farmo. Mislim, da je bilo to že
večkrat napisano, pa tudi iz lastnih izkušenj
ti to lahko potrdim. Seveda pa to zahteva planiranje, ki je marsikomu
odveč. Tako da ni nobene potrebe iz tega razloga premikati planetov ne
vem kam, sploh na Andromedi na tej stopnji, ko so ladje že zelo hitre in
planeti ostalih porazdeljeni na vseh galaksijah in če je kje kakšna dobra farma, jo bo slej ko prej nekdo odkril, pa naj bo kjerkoli. Razvijaš še lahko kjerkoli, tudi v 1. galaksiji, seveda pa na tej stopnji serverja ne boš mogel dohiteti sedanjih top igralcev. Ne razumem pa, kaj si mislil s tem, da začetniki pridobijo na času? Prav vsak mora sejvati floto in surovine za čas, ko ga ni, pa naj bo začetnik ali top igralec, sicer tvega, da mu bo kdo razbil floto in pobral surovine.
In če se komu ravno ne zameriš tako, da te vzame na piko, si s tem načinom praktično varen. Na brezskrbno bivanje v neki malo bolj oddaljeni galaksiji se pa ne zanašaj, varno je samo, dokler te kdo ne odkrije, kar te pa prej ali slej bo. In ne vem, kako nekateri tako želite varstvo, pa da vas drugi varujejo, ko pa lahko sami poskrbite zase.
moj pregovor je raje dvakrat preberi in pol komenteri kot pa samo nahitro preleteti neke poste in nek neumesen komentar datiSe popolnoma strinjam s tabo Stella.
Samo reden in pravilen fleetsave te lahko reši pred propadom. Nihče od top igralcev ne bo napadal začetnikov (ko pridejo iz newbie protectiona) zaradi dnevne proizvodnje surovin, če bo flota na fs in minimalna obramba.
Kdo premakne planet zato, da bi se skril pred nekom in se v miru razvijal (pomeni, da prestaviš planet vsakič, ko te kdo opazi) je bogat ali pa ga mama in ata nista naučila delati z denarjem![]()
Quoted
Kdo premakne planet zato, da bi se skril pred nekom in se v miru razvijal (pomeni, da prestaviš planet vsakič, ko te kdo opazi)
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH