nekam čudno se sliši... Je že kdo videl letake za spletno igro??? 
)
Neke funkcije ki se zdijo ljudem zanimive (med drugim je moja osebna želja tudi da se odpre nov server). je pa res da za take igre rabiš bujno domišljijo, ki je pa 65% ljudi nima... BREZ ZAMERE
SMRTNIK
Ja valjda ne, pol bo pa OGame zgledal kot Travian v prihodnosti... Moraš bit malo izviren.Pri travianu gre to na isti način pa je vse Ok. Recimo, da tisti ki vabi dobi nagrado šele potem, ko povabljenec ima 5000 točk in se nebi splačalo.
Glede na to da odgovarjam s sedeza podjetja, ne vem zakaj naj bi bil predlog pozabljenTa predlog bi moral odobrit in nekako realizirat GameForge... torej pozabite na njega.
Ne razumem zakaj letaki niso vredu zamisel... letaki v srednjih šolah in fakultetah bi privabili veliko število novih članov. Nisem pa vedel, da obstaja problem, ki se mu reče avtorske pravice. Hvala za info paci.![]()
Vsaka zanimiva ideja se vedno preuci in pregleda kaksne so mogocnosti dejanske realizacije. to se sliši že skoraj kot e-mail spamanje... no vsaj meni ne bi blo fajn, ker mi že dost reklam pošljejo vsak dan...reklame bi lahko naredili na facebooku pa na youtubu je tud velik takih reklam.
lahk bi pa vsem ki igrajo igre od mmogam-a poslal e pošto naj se registrirajo tako kot so za spletno igro kings age
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH