You are not logged in.

Valuk

prOGamer

• "Valuk" started this thread

Date of registration: Nov 6th 2009

• Send private message

1

Monday, April 26th 2010, 9:35am

Reklama za Ogame

Vsak dan nas je manj. Poleg teh 2000, od katerih jih je še veliko neaktivnih, bolj resno igra igro mogoče nekaj več kot 300 ljudi. Pa še to je verjetno pretiravanje. Veliko iger se na veliko oglašuje po portalih, forumih itd. Poleg tega bi se lahko organizirala ena akcija...

Ne vem kakšen in če sploh je proračun za slovensko ogame skupnost. Če ga ni, pa se lahko organizira doniranje sredstev. Prepričan sem, da tistim, ki radi igramo ogame in smo srečni, da je Slovenija dobila Ogame, ne bi bilo težko prispevat evra ali dveh.

1. predlog:
Natisnejo se letaki z reklamo za Ogame (sem prepričan, da je med nami kak grafični oblikovalec). Verjamem, da nas je veliko iz Maribora, Ljubljane, obalnih mest, Prekmurja, iz ostalih večjih mest (in vasi) po Sloveniji. Določijo se zanesljive vodje, ki dobijo letake in se skupaj s "prostovoljci" dobijo na pijači in raznosijo letake po mestu. Če uporabim izraz iz eRepublika, sledil bi "babyboom". :)

2. predlog:
Pripravi se čisto preprosta spletna stran z hitrim opisom igre in slovenske skupnosti, z zbranimi osnovnimi podatki in propagando za ogame. Vsak, ki ima svoj portal, forum, spletno stran, pač neko možnost, da brezplačno prilepi reklamo, ki bi bila link do te strani.

3. predlog:
Čimveč govorite o Ogamu. Na kafeju, čagi, odbojki, košarki, teku s prijateljem/prijateljico, ležanju na kavču, v službi... ;)

Vsak dodaten predlog in komentarji mojih so več kot dobrodošli. Vse se da spremenit, samo voljo je treba pokazat!
"Ko gredo drugi ven, gremo mi not!"

Paci

Community Manager

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

2

Tuesday, April 27th 2010, 3:55pm

Zelo zanimiva zamisel :) Samo vas moram opozorit, da v primeru kakrsnihkoli letakov in podobnega je potrebno predhodno dobiti dovoljenje, saj je celotna vsebina Ogame-a avtorsko zascitena.

OGamer1912

Začetnik

Date of registration: Apr 9th 2010

• Send private message

3

Wednesday, April 28th 2010, 11:31am

1. Ne vem zakaj, a tale ideja z letaki mi ne deluje najbolj dobro... :S nekam čudno se sliši... Je že kdo videl letake za spletno igro??? ?(

2. To idejo totalno podpiram, kot je npr. pri eRepubliku tudi slovenska stran z opisom itn.

3. To jaz in moji sošolci počnemo vsak dan ko se vidimo (včasih je igral cel razred, zdaj smo samo še trije resni igralci ;( )

MOJA PREDLOGA:
1. Reklame na spletnih straneh, kot npr. za BiteFight skoraj vsak dan na YOUTUBE vidim reklamo! Se strinjam s trditvijo da GameForge premalo oglašuje OGame, veliko več pozornosti posveti BiteFight-u (po moje največ), OGame pa verjetno dobi najmanj oglaševalske pozornosti.

2. Nekaj kar pritegne igralce k igranju, ker če se prav spomnim ko je aktivno igral še cel razred nas je bilo vseh skupaj nekaj čez 4000, zdaj nas je manj kot 2000... :cursing: Neke funkcije ki se zdijo ljudem zanimive (med drugim je moja osebna želja tudi da se odpre nov server). je pa res da za take igre rabiš bujno domišljijo, ki je pa 65% ljudi nima... BREZ ZAMERE

LP

4

Sunday, May 2nd 2010, 11:25am

Lahko bi ble nagrade za privabljanje članov. Recimo črna materija al pa par M surovin.
IN(O)GAME: Homo Sapiens

Klikni!
http://kalkulator.jecool.com/126698/

smrtnik

OGamer

Date of registration: Nov 24th 2009

• Send private message

5

Sunday, May 2nd 2010, 7:09pm

Nimam nič proti nagdrada, vendar pri njih obstaja nevarnost, da bi prihajalo do zlorab.

Recimo si naredim nov email račun, na njega si pošljem povabilo za prijavo in z tako narejenim računom naredim nekaj nalega zgradb, nato pa ga izbrišem. To gre cca. pol leta in če je nagrada ČM, potem se lepa količina bi nabrala, tak da...

Nolj koristno se mi zdi, da bi se namesto reklam za BiteFight vrtele reklame za Ogame.
:pump: :phatgrin: SMRTNIK:phatgrin: :pump:

Sem ateist, ker ne priznavam nobenega boga

" Živi dolgo, umri pa hitro "

Če me kdo hoče na kakšnkoli način priti z mano v kontakt, naj uporabi moj e-mail naslov in moi pošlje sporočilo na g-mail

6

Sunday, May 2nd 2010, 7:27pm

Odprl bom novo temo koliko članov ste pripeljali na ogame.
Mogoče bo pa delovalo.

Klikni!

7

Sunday, May 2nd 2010, 8:01pm

Recimo si naredim nov email račun, na njega si pošljem povabilo za prijavo in z tako narejenim računom naredim nekaj nalega zgradb, nato pa ga izbrišem. To gre cca. pol leta in če je nagrada ČM, potem se lepa količina bi nabrala, tak da...
...tak da dobiš ban zaradi multi accounta ;)

smrtnik

OGamer

Date of registration: Nov 24th 2009

• Send private message

8

Monday, May 3rd 2010, 2:35pm

bolj težko, saj na novem računu narediš samo npr m1. lvl rudnika in daš račun na brisanje.
:pump: :phatgrin: SMRTNIK:phatgrin: :pump:

Sem ateist, ker ne priznavam nobenega boga

" Živi dolgo, umri pa hitro "

Če me kdo hoče na kakšnkoli način priti z mano v kontakt, naj uporabi moj e-mail naslov in moi pošlje sporočilo na g-mail

9

Monday, May 3rd 2010, 3:32pm

Pri travianu gre to na isti način pa je vse Ok. Recimo, da tisti ki vabi dobi nagrado šele potem, ko povabljenec ima 5000 točk in se nebi splačalo.

Klikni!

OGamer1912

Začetnik

• Send private message

10

Monday, May 3rd 2010, 8:44pm

Pri travianu gre to na isti način pa je vse Ok. Recimo, da tisti ki vabi dobi nagrado šele potem, ko povabljenec ima 5000 točk in se nebi splačalo.
Ja valjda ne, pol bo pa OGame zgledal kot Travian v prihodnosti... Moraš bit malo izviren.

More bit nek sistem ki bi preprečil zlorabo. ČM (DM) ne pride v poštev ker potem so res zlorabe prevelike... Najbolje da je nagrada ali SUROVINE ali TOČKE ali NEKAJ DRUGEGA (npr. ena stopnje raziskave, ena ladja itn.)

LP

Valuk

prOGamer

• Send private message

11

Monday, May 3rd 2010, 9:10pm

Ta predlog bi moral odobrit in nekako realizirat GameForge... torej pozabite na njega.

Ne razumem zakaj letaki niso vredu zamisel... letaki v srednjih šolah in fakultetah bi privabili veliko število novih članov. Nisem pa vedel, da obstaja problem, ki se mu reče avtorske pravice. Hvala za info paci. :)

Paci

Community Manager

Date of registration: Sep 9th 2009

• Send private message

12

Tuesday, May 4th 2010, 1:29pm

Ta predlog bi moral odobrit in nekako realizirat GameForge... torej pozabite na njega.

Ne razumem zakaj letaki niso vredu zamisel... letaki v srednjih šolah in fakultetah bi privabili veliko število novih članov. Nisem pa vedel, da obstaja problem, ki se mu reče avtorske pravice. Hvala za info paci. :)
Glede na to da odgovarjam s sedeza podjetja, ne vem zakaj naj bi bil predlog pozabljen ;) Vsaka zanimiva ideja se vedno preuci in pregleda kaksne so mogocnosti dejanske realizacije.

Valuk

prOGamer

• Send private message

13

Tuesday, May 4th 2010, 1:32pm

GameForge ima podružnico v slo ali si v Nemčiji? :) po izkušnjah, je težko realizirat predloge, ki bi jih mlini GFja morali dolgo mleti, da bi jih dobro zmleli. :) Če pa so dejanske možnosti za realizacijo, pa tako ali tako super.

kozler

Začetnik

Date of registration: Jun 28th 2010

• Send private message

14

Monday, June 28th 2010, 2:49pm

reklame bi lahko naredili na facebooku pa na youtubu je tud velik takih reklam.
lahk bi pa vsem ki igrajo igre od mmogam-a poslal e pošto naj se registrirajo tako kot so za spletno igro kings age

ogame.eDnevnik.si poglej ogame blog

15

Monday, June 28th 2010, 3:22pm

EDIT: se opravičujem, pomota :S

OGamer1912

Začetnik

• Send private message

16

Tuesday, June 29th 2010, 2:17pm

reklame bi lahko naredili na facebooku pa na youtubu je tud velik takih reklam.
lahk bi pa vsem ki igrajo igre od mmogam-a poslal e pošto naj se registrirajo tako kot so za spletno igro kings age
to se sliši že skoraj kot e-mail spamanje... no vsaj meni ne bi blo fajn, ker mi že dost reklam pošljejo vsak dan... ;(

LP

jolle

Začetnik

Date of registration: Sep 21st 2009

• Send private message

17

Tuesday, June 29th 2010, 5:48pm

Ja nevem tisti ki je na facebooku naj na zid prilepijo reklamo za ogame pa se mogoče kakšen logira. Drgač sem pa jaz to na facebooku zasledil med oglasi samo sem samo ekrat in nikoli več. Jaz sem že na fecabooku na zid prilepil parkrat bližnico pa na netlog tudi tako da predvidevam, da sem tud kakšnega gor pripeljal. Ja v oglaševanje bi se terebalo res malo poglobit ker nas je vsak danj manj oz. je precej takšnih ki so neaktivni in se samo toliko časa malo prijavijo, da ne postanejo neaktivni. Drgač pa pomoje je okoli 500 ali manj igralcev aktivnih ostalo pa je bolj tako tako.

lp

Overlord

Začetnik

Date of registration: Sep 29th 2009

• Send private message

18

Friday, January 21st 2011, 9:08pm

ja, vsak dan manj, pa še mene so zbrisali, ker pač neki časa ni bilo dovolj časa za vse, ampak po eni strani je kar ok tako, se bom še česa drugega malo lotum zdej, ko je set čas :)

lp vsem :beer: