You are not logged in.

vesna27

wbb.warn.status.banuntil

• "vesna27" started this thread

Date of registration: Sep 10th 2009

• Send private message

1

Friday, December 16th 2011, 2:28am

Advenced Ninja Td:148.234.000

odkar sem se vrnila na andromedo me je prvič vohunil in očitno mu je zadišalo .a lesho ni vse okusno kar diši. :D
ne vem kako je pri vas a meni tako adrenalin dela pri ninjah in še mal strahu,da mi bo kaj net zašteku.sekundo pred bitko sem se narisala pred njim.uničevalce pa nisem mogla uporabit ker so bili drugje.verjetno bi bila zdaj glavni bandit z njimi ker bi preseglo 5:1
razmerje je bilo 1:3.43,če vas zanima in vam kaj pove ?(

LESHOU(active) vs VESNA27

NAPADALEC LESHOU(active)

UNIČEVALEC 1100
-----------------
BRANILKA VESNA27

MALA TOVORNA LADJA 1592
VELIKA TOVORNA LADJA 1081
LAHKI LOVEC 17974
TEŽKI LOVEC 2
KRIŽARKA 6
BOJNA LADJA 2294
KOLONIZACIJSKA LADJA 1
RECIKLER 1332
VOHUNSKA SONDA 40
BOMBNIK 1454
UNIČEVALCI 12
BOJNA KRIŽARKA 1396
---------------------------------------------------------------------
PO 3 RUNDAH
---------------------------------------------------------------------
NAPADALEC LESHOU(active) UNIČEN :whistling:
---------------
BRANILKA VESNA27

MALA TOVORNA LADJA 1497(-95)
VELIKA TOVORNA LADJA 1022(-59)
LAHKI LOVEC 16875(-1099)
TEŽKI LOVEC 2
KRIŽARKA 6
BOJNA LADJA 2245(-49)
KOLONIZACIJSKA LADJA 1
RECIKLER 1237(-95)
VOHUNSKA SONDA 40
BOMBNIK 1453(-1)
UNIČEVALEC 12
BOJNA KRIŽARKA 1390(-6)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Branilka je zmagala bitko!

Napadalec je skupno izgubil 137.500.000 enot.
Branilka je skupno izgubila 10.734.000 enot.
Na teh koordinatah zdaj plava 21.967.800 metala in17.463.900 kristala.
Možnost za nastanek lune je 20 %
--------------------------------------------------------------------------------------------
po napadu me je hotel še 3x farmat a ni šlo.po moje je pustil iz obupa :?:

Napadalec je skupno izgubil 1.540.000 enot.
Branilka je skupno izgubila 80.000 enot.
Na teh koordinatah zdaj plava 280.800 metala in193.200 kristala.
Možnost za nastanek lune je 4 %
---------

Napadalec je skupno izgubil 830.000 enot.
Branilka je skupno izgubila 80.000 enot.
Na teh koordinatah zdaj plava 156.900 metala in110.100 kristala.
Možnost za nastanek lune je 2 %
--------

Napadalec je skupno izgubil 505.000 enot.
Branilka je skupno izgubila 24.000 enot.
Na teh koordinatah zdaj plava 89.400 metala in66.300 kristala.
Možnost za nastanek lune je 1 %
-------------------------------------------------------------------------------------------------
(1237) tvoj(ih) recikler(jev) ima(jo) skupno kapaciteto 24.740.000. Na cilju [1:298:5] plava 22.494.900 metala in 17.837.100 kristala. Recikliral si 12.370.000 metala in 12.370.000 kristala.
(1237) tvoj(ih) recikler(jev) ima(jo) skupno kapaciteto 24.740.000. Na cilju [1:298:5] plava 10.124.900 metala in 5.467.100 kristala. Recikliral si 10.124.900 metala in 5.467.100 kristala.

PROFIT CCA 28.000.000 :love:
http://www.youtube.com/watch?v=KJJW7EF5aVk[/align
PREMIKAJTE SE KOT METULJ IN PIČITE KOT ČEBELA

2

Friday, December 16th 2011, 6:29am

bravo Vesna tole pa deluje skoraj neverjetno :) dobr porabi profit

kekeccc

prOGamer

Date of registration: Dec 15th 2010

• Send private message

3

Friday, December 16th 2011, 6:30am

lepa ninja :)

bravo vesna...

na kako kuhano vino bi še šou s tabo, češenj zobat pa nikoli :)

napadalec FR

castiel

Začetnik

Date of registration: Nov 16th 2010

• Send private message

4

Friday, December 16th 2011, 11:57am

je Lesho hotel pokazat da on tudi napada :hehe :D Vedno sem bil mnenja da Lesho ni fleeter . V prvem racunu se je obdajal z obrambo, ko je dobil racun od kolega pa je nadaljeval z gradnjo flote, le redko pa koga res napadel, tako da le od kot si ti tako dalec pred drugimi ,....

lep profit, cestitke :) hehe

Lesho

Začetnik

Date of registration: Mar 4th 2010

• Send private message

5

Friday, December 16th 2011, 1:05pm

Vesna27, čestitke za uspešno ninjo. Lepo izpeljano, vsa čast in slava :beer: :beer: Ubistvu sem poslal strike in šel spat, brez upočasnjevanja itd.. Si bila idle kakšnih 50minut ob pol enih zjutraj pa sem si rekel da sigurno že spiš :D

@Castiel: Kar te je zanimalo sem ti že odgovoril v unem topicu o novi verziji. Ti si tipičen ničvreden troll, ki se skriva pod drugim nickom v igri, tule pa pametuje kot največji šerif. Ja, poslal sem strajke zaradi nove verzije drugače sigurno nebi. Tako kot 3/4 serverja. Sem tokrat skadil, imam pa tudi največ uničenih točk v celi noči, kot pravim - 5 strajkov je uspelo. Poslal sem delčke flote, ki so bili ulovljivi in se na eni tarči opekel, no biggie :)

6

Friday, December 16th 2011, 1:13pm

Lesho a si mislil največ zgubljenih točk ? In ali je pošteno, da kot luzer dobiš častne točke ?

Drugače pa menim, da je zgorni komentator ( leto ?) kar zadel bistvo, kar dokazuje tudi tvoje priznanje v novi verziji 3, da si zgolj z trgovanjem pretehtav server, da si vodilni.

Saj ob manku hofov in ekonomije si presenetlivo visoko po floti :) upam, da bo OGame sedaj malo manj omogočal te stvari.. sicer pa kapo dol si se pač znašel v okviru dovoljenih pravil tko, da si vodilni po točkah a še zdaleč od tega da si najboljši.

vesna27

wbb.warn.status.banuntil

• Send private message

7

Friday, December 16th 2011, 1:30pm

med pripravljanjaem kosila pogledam na comp in spet utripa lučka :D in si mislim še ena dostava na dom.pogledam napadalca in ko vidim,da je spet lesho in ko sem videla koliko uničevalcev ima sem samo nakazala z zvezdico,da sem online ;(
pri njegovem številu uničevalcev res noben želvak ni varen. :thumbsup:

Lesho

Začetnik

• Send private message

8

Friday, December 16th 2011, 1:39pm

@ProCyberGoth Ja, itak sem po izgubljenih točakah prvi saj sem pokasiral d00h. Mislil sem po UNIČENIH točkah.
Vesna 27 vidim da te zanima zakaj sem "iz obupa" pustil še transporterje da so se razbili na tvoji ninji? A ti ni jasno da sem vse poslal in šel spat, offline, nočka :) Drugače mi lahko verjameš da če bi bil online bi se komot izognil tvojemu napadu, zjutraj sem videl v roku minute kdaj si dobila zvezdico na home planetu v drugi galaksiji (lahko bi se samo vrnil kak transport) in počakal do trenutka da ti je posvetila še v prvi in obrnil :) Kaj naj, pustila si celo floto na luni, bila offline - what would you do?

@castiel: Da je bil moj prvi račun obdan z brambo? Nisem imel nikoli praktično nič obrambe, ne na prejšnjem, ne na temu računu.

@ProCyberGoth & castiel: Yaawn. Psi lajajo karavana gre naprej.

9

Friday, December 16th 2011, 1:45pm

lesho @ProCyberGoth Ja, itak sem po izgubljenih točakah prvi saj sem pokasiral d00h. Mislil sem po UNIČENIH točkah.

Itak, da si na vrhu obeh lestvic če pa si polovico UNIČENIH točk in častnih točk pridobil v polomljenih napadih :) to bi bilo smiselno ukinit, da luzerji dobivajo priznaje v obliki častnih točk in uničenih točk .

btw Vesna kaj nisi umaknala recov in civil flote ?

vesna27

wbb.warn.status.banuntil

• Send private message

10

Friday, December 16th 2011, 1:57pm

če bi umaknila bi se zvezdica prižgala.malo riskiram in uporabiljam vrata zadnjo sekundo,da ni možen umik.sicer pa so bile izgube zanemarljive.to se da zgradit na hitro.
lesho od začetka napada sem bila online.glede na to,da si star maček tu gor bi lahko vedel,da če na glavnem planetu ni zvezdice ne pomeni,da si off

Lesho

Začetnik

• Send private message

11

Friday, December 16th 2011, 2:12pm

Itak da mi je jasno. Povsod si bila (i) več kot 15 minut pa sem te prevohunil in poslal napad. Bil sem sloppy in šel spat. To pa da si ponosna na "svojo zadnjo sekundo" in kako si skočila da nebi bil možen umik.. Outcome bi bil isti če bi naredila skok pol ure pred napadom. Ti povem še nekaj česar morda ne veš, tudi taki ninji na tvojo "zadnjo sekundo" se da z lahkoto izogniti z upočasnjevanjem napada, samo online bi moral biti, zamakniti napad in če bi se v tvoji "zadnji sekundi" pokazala zvezdica bi imel lahko nekaj minut časa da ležerno obrnem napad. Uživaj v svojih petih minutah slave & lp :)

12

Friday, December 16th 2011, 2:54pm

Itak da mi je jasno. Povsod si bila (i) več kot 15 minut pa sem te prevohunil in poslal napad. Bil sem sloppy in šel spat. To pa da si ponosna na "svojo zadnjo sekundo" in kako si skočila da nebi bil možen umik.. Outcome bi bil isti če bi naredila skok pol ure pred napadom. Ti povem še nekaj česar morda ne veš, tudi taki ninji na tvojo "zadnjo sekundo" se da z lahkoto izogniti z upočasnjevanjem napada, samo online bi moral biti, zamakniti napad in če bi se v tvoji "zadnji sekundi" pokazala zvezdica bi imel lahko nekaj minut časa da ležerno obrnem napad. Uživaj v svojih petih minutah slave & lp :)

To pa bi resnično rad izvedel kako se da napad upočasniti v zadnjih 5 sek, ko se ponavadi izvrši skok preko vrat ?

vesna27 štekam ja drugič pač ne nastavljaj recov in ladjevja, ki ni za boj če že pripravljaš past :)

Date of registration: Oct 27th 2009

• Send private message

13

Friday, December 16th 2011, 4:29pm

Whoaaaaa, impressive one! Congratz!
It''s hardly to see Leshou in action even wthiout this Ninja Oo

Enjoy in res!

[official] 89 HoF's - 22.541% & Gave 50 moons
Total TD: 8.676.034.500
Polish Airsoft:
http://www.asgbezgranic.cba.pl/

Lesho

Začetnik

• Send private message

14

Thursday, December 22nd 2011, 7:20pm

To pa bi resnično rad izvedel kako se da napad upočasniti v zadnjih 5 sek, ko se ponavadi izvrši skok preko vrat ?

vesna27 štekam ja drugič pač ne nastavljaj recov in ladjevja, ki ni za boj če že pripravljaš past :)

Kaj naj ti jaz če ne poznaš vseh for v igri?