Vedno sem bil mnenja da Lesho ni fleeter . V prvem racunu se je obdajal z obrambo, ko je dobil racun od kolega pa je nadaljeval z gradnjo flote, le redko pa koga res napadel, tako da le od kot si ti tako dalec pred drugimi ,....
hehe
Ubistvu sem poslal strike in šel spat, brez upočasnjevanja itd.. Si bila idle kakšnih 50minut ob pol enih zjutraj pa sem si rekel da sigurno že spiš
upam, da bo OGame sedaj malo manj omogočal te stvari.. sicer pa kapo dol si se pač znašel v okviru dovoljenih pravil tko, da si vodilni po točkah a še zdaleč od tega da si najboljši.
in si mislim še ena dostava na dom.pogledam napadalca in ko vidim,da je spet lesho in ko sem videla koliko uničevalcev ima sem samo nakazala z zvezdico,da sem online
Drugače mi lahko verjameš da če bi bil online bi se komot izognil tvojemu napadu, zjutraj sem videl v roku minute kdaj si dobila zvezdico na home planetu v drugi galaksiji (lahko bi se samo vrnil kak transport) in počakal do trenutka da ti je posvetila še v prvi in obrnil
Kaj naj, pustila si celo floto na luni, bila offline - what would you do?
to bi bilo smiselno ukinit, da luzerji dobivajo priznaje v obliki častnih točk in uničenih točk .
Itak da mi je jasno. Povsod si bila (i) več kot 15 minut pa sem te prevohunil in poslal napad. Bil sem sloppy in šel spat. To pa da si ponosna na "svojo zadnjo sekundo" in kako si skočila da nebi bil možen umik.. Outcome bi bil isti če bi naredila skok pol ure pred napadom. Ti povem še nekaj česar morda ne veš, tudi taki ninji na tvojo "zadnjo sekundo" se da z lahkoto izogniti z upočasnjevanjem napada, samo online bi moral biti, zamakniti napad in če bi se v tvoji "zadnji sekundi" pokazala zvezdica bi imel lahko nekaj minut časa da ležerno obrnem napad. Uživaj v svojih petih minutah slave & lp![]()

Itak da mi je jasno. Povsod si bila (i) več kot 15 minut pa sem te prevohunil in poslal napad. Bil sem sloppy in šel spat. To pa da si ponosna na "svojo zadnjo sekundo" in kako si skočila da nebi bil možen umik.. Outcome bi bil isti če bi naredila skok pol ure pred napadom. Ti povem še nekaj česar morda ne veš, tudi taki ninji na tvojo "zadnjo sekundo" se da z lahkoto izogniti z upočasnjevanjem napada, samo online bi moral biti, zamakniti napad in če bi se v tvoji "zadnji sekundi" pokazala zvezdica bi imel lahko nekaj minut časa da ležerno obrnem napad. Uživaj v svojih petih minutah slave & lp![]()
To pa bi resnično rad izvedel kako se da napad upočasniti v zadnjih 5 sek, ko se ponavadi izvrši skok preko vrat ?
vesna27 štekam ja drugič pač ne nastavljaj recov in ladjevja, ki ni za boj če že pripravljaš past![]()
Forum Software: Burning Board® 3.1.3, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH